TRouwringen
Aller spanninga

 

De Trouwringen van aller spanninga
staan voor eeuwige verbondenheid
en zijn uiting van liefde zorg en trouw.
bekijk de website van aller spanninga of
kom bij ons langs in de winkel te enschede

 

BREUNING

Trouwringcollecties met een uitzonderlijk brede selectie van ontwerpen. Deze verscheidenheid aan collecties stelt Breuning in staat om te voldoen aan alle eisen van klanten in alle prijssegmenten, van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding tot exclusieve designringen.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met jullie, zodat we de collectie kunnen laten zien.

 

titan factory trouwringen

“Ervaar de bijzondere kwaliteiten van titanium: harder dan staal, ontzettend licht, niet oxiderend, vormvast en huidvriendelijk. Een ideaal metaal voor mensen met een huidallergie, juwelier Gruyters is official dealer van Titan factory trouwringen” 

Kwaliteitsproduct

TitanFactory trouwringen zijn een hoogwaardig Duits kwaliteits product, dat zich kenmerkt door een elegant en tijdloos ontwerp, vaak in combinatie met andere edelmetalen.

De ringen liever wat breder? Of toch net wat meer briljanten in gedachten? Titan-Factory trouwringen kunnen geheel naar eigen wens aangepast worden.

dora trouwringen

Al velen jaren is Dora trouwringen een icoon als het gaat om unieke trouwringen. Duizenden paren wereldwijd zijn u al voorgegaan en gaven ons de eer om speciaal voor hen deze belangrijke gebeurtenis rond te mogen maken.

De trouwringen kunnen in alle kleuren goud en gehaltes gemaakt worden en daarnaast ook in metalen als zilver, staal, titanium of platina. Ook kunnen we op honderd verschillende manieren stenen in uw ring verwerken. Dit kunnen briljanten of diamanten zijn of welke andere edelsteen u maar wilt.