SEE YOU
gedenksieraden

 

symboliseer het afscheid nemen van een
dierbare in een prachtig en uniek sieraad

 

De collectie

De collectie bestaat uit ashangers, as ringen en as-armbanden en zijn geschikt voor iedereen. Binnen de collectie worden er verschilende materialen gebruikt zoals zilver, goud, rosé goud of edelstaal.

 

De Secret You gedenksieraden zijn ontworpen voor wie het op prijs stelt een sieraad te dragen waarbij de geheime inhoud alleen bij de drager bekend is.
In deze serie zijn as hangers en as armbanden verkrijgbaar. Sommige assieraden zijn ook geschikt voor heren.

 

Persoonlijke wensen, zoals het verwerken van een bestaande trouwring in een as hanger, zijn mogelijk. Diverse as sieraden kunnen worden voorzien van een gravure of vingerafdruk.

OVER SEE YOU

In 2008 wordt door Rob het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award.

See You Gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Alle modellen, met uitzondering van de armbanden, zijn verkrijgbaar in 14 krt of 18 krt geel, wit of rose goud. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

“De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren..”

GEDENKSIERADEN
SEE YOU
JUWELIER GRUYTERS
ENSCHEDE